Sådan foregår det hos Swan Wash A/S

Her er dine valgmuligheder

Terminalsalg

Betal med kreditkort eller MobilePay

 

Det er altid muligt at købe en enkelt Swan Wash vask uden at være abonnements- eller loyalitetskunde hos Swan Wash.

Kør frem til terminalen og vælg mellem vores seks vaskeprogrammer. Herefter er der mulighed for tilvalg af manuel forvask samt ekstra tilvalg til det valgte vaskeprogram.

Du kan både betale med kreditkort eller med MobilePay.

Prisliste:

Kvikvask 69,-

Hvidvask 99,-

Kulørtvask 119,-

Lady Wash 125,-

Eksklusiv vask 169,-

Blitz und Blank 219,-

Abonnement

Ubegrænset bilvask via dit registreringsnummer

 

Som abonnementskunde hos Swan Wash får du mulighed for at vaske ubegrænset i hele åbningstiden fra 07:00 til 22:00 for minimum 115 kr. og maksimum 299 kr. pr. måned.

Du vælger her på hjemmesiden, hvilket vaskeprogram du ønsker, og betaler et fast beløb hver måned. Herefter har du fri vask og kan komme når som helst i åbningstiden og vaske din bil.

Loyalitetsrabat

Betal forud og få loyalitetsrabat på vask af alle familiens biler

Hvis du vil have friheden til at vaske alle husstandens biler, kan det være en fordel at vælge vores loyalitetsrabat, hvor du registrerer husstandens biler i vaskeklubben og derefter vælger, om du vil have 33 %, 25 % eller 20 % rabat. 

Når beløbet er indbetalt, vil nummerpladeaflæseren ved vaskehallen genkende registreringsnummeret på bilen. Herefter vælges vaskeprogram, og beløbet trækkes på din konto. Det er altid muligt at følge saldoen på din konto på betalingsterminalen.

Firmaordning

Registrer din(e) bil(er) og vask nemt og bekvemt dine biler

Har du en eller flere biler i din virksomhed og ønsker du at holde bilparken ren og præsentabel. Du får rabatfordele ved at oprette en firmaordning hos Swan Wash. 

Vi opretter din(e) bil(er) i vores system og herefter genkender nummerpladeaflæseren bilen, når den holder ved betalingsautomaten. Du kan frit vælge mellem alle typer vask, med eller uden foam splash, forvask med højtryksrens, fælgrens m.v. og derefter køre ind og miljøvaske bilen. Vi sender ved månedens udgang en faktura til virksomheden.

Kontakt os og få mere at vide, om dine muligheder og vores rabatter.

Veludstyret pusleplads

- alt tænkeligt udstyr til indvendig pleje af din bil

Dobbelt Støvsuger

Sæderenser med kemi

Påfyldning af sprinklervæske

Vaskeskind

Måtterenser